KLEYWERK FEEST

VIER JE FEESTJE BIJ KLEYWERK!

Het lijkt wel toveren; een potje leren draaien op een echte pottenbakkersschijf! We maken er zelf een dekseltje bij van een plaatje klei. Boetseer je er een flamingo op met mooie veertjes? Of een paard met vleugels? Of wordt het een beer met een muis op zijn snuit? Met speciale kleiverf erop wordt het allemaal nog mooier!

De juffen begeleiden het werk, maar grijpen beperkt in. We vinden het vooral belangrijk dat de feestvierders plezier hebben in het maken en na het bakken (ongeveer 3 weken) hun eigen handschrift herkennen. Wij zorgen voor iets lekkers om te eten en te drinken.

Kosten: voor 6 kinderen €140,-, daarna €19,- per kind.

Duur: tot 10 kinderen 2,5 uur, daarna 3 uur.

Aanmelden/info: ella@kleywerk.nl

De feestjes vinden plaats op woensdagmiddag of zaterdag. Wij huren het keramieklokaal 2.03 bij Gigant aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn.

Familiefeestjes geven wij ook graag, meer informatie? Stuur een mailtje naar pascale@kleywerk.nl

N.B. Kleyjuffen zijn beiden in bezit van een VOG

KNUTSEL EEN KLEY(N) VERHAAL

Leeftijd:vanaf 6 jaar

Locatie: Lokaal 2.03 bij Gigant, markant in cultuur, Nieuwstraat 379 te Apeldoorn

Tijden: 15:30 – 17:30 uur

Dag: donderdagmiddag

Aantal lessen: 5

Prijs: € 75,- inclusief materiaal en het bakken van de werkstukjes

Startdatum: donderdag 1 oktober 2020

Korte inhoud:

Deze korte serie lessen is voor alle kinderen die vooral klei erg leuk vinden, maar ook wel nieuwsgierig zijn naar andere materialen. Uitgangspunt in deze korte workshop is een eigen verhaaltje. Met een zelfbedacht figuurtje dat de hoofdrol speelt!Doorgang:bij minimaal 6 cursistenOpmerking:de algemene voorwaarden en privacy statement van Kleytuin zijn van toepassingAanmelden:mag via schep@kleytuin.nlCOVID-19:Helaas zijn we nog niet van het virus af. In het hele pand van Gigant, Markant in cultuur en dus ook in de leslokalen zijn de basisregels van het RIVM van toepassing. Wanneer er lessen gemist worden door een eventuele lockdown, wordt er zoveel mogelijk geprobeerd deze op een veiliger tijdstip in te halen. In principe geen cursusgeld retour.

Aanmelden/info: ella@kleywerk.nl